Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Kvalitetsbevidst murer-tømrerfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt murer, tømrer & snedkerarbejde, renovering, køkkenmontering og totalbyg m.m.

Hos JBL Murer og Tømrerfirma står vi altid klar med professionel rådgivning. Ring eller skriv til os, og få et tilbud på din byggeopgave!

Nybyg og tilbygning i Århus og Midtjylland

JBL Murer og Tømrer udfører alle former for nybyg og tilbygning i Århus og det resterende af midtjylland. Vi er en dynamisk håndværkervirksomhed med speciale i blandt andet nybyg og tilbygning i Århus og omegnen. Vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud - og det lige meget om opgaven drejer sig om en tilbygning, en ny garage eller nybyg.

Bliv kontaktet af JBL Murer-Tømrerfirma

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Få et nybyggeri eller en tilbygning til en attraktiv pris

Når du vælger os som samarbejdspartner i forhold til nybyg, en tilbygning eller måske opførsel af en ny garage, kan du være sikker på at få udført kvalitetsarbejde - og det til en pris, der er til at betale. Vi har lang og bred erfaring med nybyg og tilbygning i både Århus og Midtjylland, hvor vi har bygget for både små og store kunder - private som erhverv.

Vi bygger også nye garager

JBL Murer og Tømrer har ud over erfaring med nybyg og tilbygning også stor erfaring med at bygge garage. Vi har gennem årene opført garage til flere huse i Århus og resten af Midtjylland. I galleriet ude til venstre kan du se et eksempel på en garage, vi har opført. Ring til os på 70 70 19 39, hvis vi også skal bygge din garage!

Garanti

Stabil og fleksibel byggepartner til din tilbygning i Århus

Når du vælger os til at stå for nybyg eller tilbygning til din ejendom i Århus eller Midtjylland, får du en byggepartner, der er erfaren og som sætter fleksibilitet og tillid i højsædet. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på nybyg, tilbygning eller opførsel af garage.

JBL Murer og Tømrerfirma er et kvalitetsbevidst byggefirma, der udfører murer- og tømreropgaver i hele Jylland. Vi har to afdelinger, en i Horsens og en i Aarhus. Vi løser opgaver for private husstande, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger. Få et tilbud på din byggeopgave her!

Åbningstider:
man-torsdag 7-16 – fredag 7-12.30


Samarbejdspartnere

Huscompagniet
Eurodan-huse
Casa
Hybel

100% Kvalitet

Vi dækker jylland

Vi kører i hele
Skanderborg, Randers og Århus samt opland