Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Kvalitetsbevidst murer-tømrerfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt murer, tømrer & snedkerarbejde, renovering, køkkenmontering og totalbyg m.m.

Hos JBL Murer og Tømrerfirma står vi altid klar med professionel rådgivning. Ring eller skriv til os, og få et tilbud på din byggeopgave!

Vi er din tømrer Horsens

Søger du en dygtig tømrer i Horsens? Vi er din fagmand, som tilbyder alle typer af opgaver inden for branchen. Du får en kompetent og professionel tømrer til din opgave, uanset omfanget af opgaven. Vi servicerer både private, erhverv, det offentlige samt hovedentrepriser. Fra vores tømrerfirma i Horsens og Århus, dækker vi det meste af Midtjylland. Kontakt os, hvis du søger en kompetent tømrer.

Dit lokale tømrerfirma Horsens

JBL murer og tømrerfirma er din samarbejdspartner til små som store byggeprojekter. Vi kan tilbyde professionel og bred viden, erfaring og rådgivning inden for alle dele af byggebranchen. Vi sætter dig som kunde i fokus, sørger for god kommunikation og kvalitet i alt arbejde, vi udfører. Derfor er du sikret et tilfredsstillende resultat, der efterlever alle byggereglementer, når du benytter JBL Murer-Tømrerfirma.

Bliv kontaktet af JBL Murer-Tømrerfirma

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Mange års erfaring og godt håndværk

Vi vægter tillid og godt håndværk som blandt det vigtigste hos alle kunder. Vi sørger for at overholde aftaler og deadlines, samt udføre opgaven til den aftalte pris uden dårlige overraskelser på slutregningen. Er du interesseret i et tømrerfirma i Horsens, som respekterer kunderne og udfører deres arbejde kvalitetsbevidst, så kontakt os endelig. Ring til os på 70 70 19 39 eller udfyld vores formular, så vender vi tilbage.

Skal vi stå for dit byggeri? Vi har erfaring inden for alle dele af tømrerbranchen, både renoveringer, nybyg, ombyg og lignende. Derudover har vi mange gode samarbejdspartnere og kan også fungere som entreprenør på dit projekt. Du er velkommen til at tage kontakt, så giver vi et uforpligtende tilbud.

Professionel tømrer til tiden

Vores erfaring, viden og professionelle tilgang til projekter giver dig professionelt arbejde til tiden. Vi klarer alle opgaver - store som små. Ønsker du at høre mere eller bestille en tømrer i Horsens, så kontakt os endelig.

JBL

JBL Murer og Tømrerfirma er et kvalitetsbevidst byggefirma, der udfører murer- og tømreropgaver i hele Jylland. Vi har to afdelinger, en i Horsens og en i Aarhus. Vi løser opgaver for private husstande, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger. Få et tilbud på din byggeopgave her!

Åbningstider:
man-torsdag 7-16 – fredag 7-12.30


Samarbejdspartnere

Huscompagniet
Eurodan-huse
Casa
Hybel

100% Kvalitet

Vi dækker jylland

Vi kører i hele
Skanderborg, Randers og Århus samt opland