Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Kvalitetsbevidst murer-tømrerfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt murer, tømrer & snedkerarbejde, renovering, køkkenmontering og totalbyg m.m.

Hos JBL Murer og Tømrerfirma står vi altid klar med professionel rådgivning. Ring eller skriv til os, og få et tilbud på din byggeopgave!

JBL din murer i Århus

Som et erfarent murerfirma, kan du trygt stole på os som din murer i Århus. Vi udfører altid solidt og professionelt håndværk, uanset om det gælder større totalrenoveringer eller små opgaver. Vi kan tilbyde dig alle former for opgaver som din murer i Århus. Og vores fokus ligger altid på at aflevere projekterne til tiden, og i høj kvalitet. Vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på din mureropgave - kontakt os allerede i dag med dit byggeprojekt.

Din murer i Århus, vores arbejde er i høj kvalitet

Som din murer i Århus, sætter vi en stor ære i at udføre murerarbejde af højeste kvalitet og ud fra dine ønsker og behov, uanset om du skal have bygget nyt eller renoveret. Vi arbejder efter stolte håndværkstraditioner, som sikrer dig et holdbart håndværk og et tilfredsstillende resultat på din opgave.

Bliv kontaktet af JBL Murer-Tømrerfirma

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Et murerfirma med lang erfaring

Vi har mange års erfaring med et bredt udsnit af både murer- og tømreropgaver. Vi baserer vores succes på kvalitetshåndværk og glade og tilfredse kunder. Blandt vores kunder er både private bygherrer, små og store virksomheder og offentlige institutioner.

Vi har bl.a. erfaring med at udføre følgende opgaver:

  • Nye tage
  • Tilbygninger
  • Renoveringer
  • Isoleringsopgaver
  • Badeværelser
  • Garager

Få et trygt samarbejde med JBL som murerfirma

Vi er en stabil virksomhed, og vi udfører altid vores arbejde professionelt og til tiden. Hos JBL er vi en samling af murer i Århus og omegnen, som overholder alle vores deadlines og naturligvis også alle gældende bygningsreglementer. Dermed er det til enhver tid trygt for dig at være kunde og få udført murerarbejde hos os.

Få professionel sparring med din Murer i Århus

Vores erfarne fagfolk har stor faglig ekspertise inden for byggeri og murerarbejde, og vi kan altid tilbyde dig professionel vejledning til både små og store opgaver.

Murerarbejde i hele Midtjylland

Har du en mureropgave, du skal have løst? Og er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt? Vi løser mureropgaver i hele Midtjylland - vores afdelinger ligger i Horsens og Århus. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på dit næste byggeprojekt.

Murer

JBL Murer og Tømrerfirma er et kvalitetsbevidst byggefirma, der udfører murer- og tømreropgaver i hele Jylland. Vi har to afdelinger, en i Horsens og en i Aarhus. Vi løser opgaver for private husstande, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger. Få et tilbud på din byggeopgave her!

Åbningstider:
man-torsdag 7-16 – fredag 7-12.30


Samarbejdspartnere

Huscompagniet
Eurodan-huse
Casa
Hybel

100% Kvalitet

Vi dækker jylland

Vi kører i hele
Skanderborg, Randers og Århus samt opland