Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Kvalitetsbevidst murer-tømrerfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt murer, tømrer & snedkerarbejde, renovering, køkkenmontering og totalbyg m.m.

Hos JBL Murer og Tømrerfirma står vi altid klar med professionel rådgivning. Ring eller skriv til os, og få et tilbud på din byggeopgave!

Udskiftning af vinduer og døre i Århus og omegn

Trænger huset til nye døre og vinduer? Så kan du bruge os til at klare dine udskiftning af vinduer og døre i Århus og omegnen. Vi er et erfarent og professionelt tømrerfirma, der kan klare adskillige opgaver. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud!

Spar på varmeregningen med nye ruder og døre

Har du utætte eller dårligt isolerede døre og vinduer i huset? Så kan der være penge at spare ved at reducere varmetabet med de rette ruder og døre. Du kan spare mange penge ved udskiftning af vinduer og døre i din bolig med nye termoruder eller energiruder. Ved at investere i både nye døre og vinduer, der isolerer godt, kan du holde kulden ude og varmeregningen nede.

Bliv kontaktet af JBL Murer-Tømrerfirma

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Udskiftning af vinduer og døre til gode priser

Vi giver dig en god pris på udskiftning vinduer og døre, i hele din bolig. Og du kan altid være sikker på et veludført arbejde fra os! Vi arbejder efter de stolte håndværkstraditioner og bygger vores forretning på kvalitetsarbejde og tilfredse kunder.

Vi har fagfolk med stor erfaring bag sig

Hos JBL Murer og Tømrer har vi stor erfaring med alt fra vindues entrepriser i ejerforeninger til vinduesskifte i parcelhuse. Vi foretager også udskiftning af fx hoveddøre, bryggersdøre og terrassedøre.

Rådgivning om udskiftning af vinduer og døre

Vi hjælper dig gerne med at finde de typer vinduer og døre, der passer bedst til dit hus og dine behov. Ring til os på 70 70 19 39 og få personlig vejledning om nye døre og vinduer til din bolig.

Vi leverer vinduer og døre til tiden

Et af vores vigtigste principper er at overholde alle aftaler. Også leveringsaftaler og deadlines. Samtidig har vi fokus på fleksibilitet og tillid, for at du som kunde skal have den bedst mulige oplevelse, når du samarbejder med JBL Murer og Tømrer.

Uforpligtende tilbud på udskiftning af døre og vinduer

Tag kontakt til os i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på udskiftning vinduer og døre i din bolig. Vi ser frem til at høre fra dig. Kontakt os på 70 70 19 39 eller gør brug af vores kontaktformular oppe i toppen!

JBL Murer og Tømrerfirma er et kvalitetsbevidst byggefirma, der udfører murer- og tømreropgaver i hele Jylland. Vi har to afdelinger, en i Horsens og en i Aarhus. Vi løser opgaver for private husstande, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger. Få et tilbud på din byggeopgave her!

Åbningstider:
man-torsdag 7-16 – fredag 7-12.30


Samarbejdspartnere

Huscompagniet
Eurodan-huse
Casa
Hybel

100% Kvalitet

Vi dækker jylland

Vi kører i hele
Skanderborg, Randers og Århus samt opland