Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Kvalitetsbevidst murer-tømrerfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt murer, tømrer & snedkerarbejde, renovering, køkkenmontering og totalbyg m.m.

Hos JBL Murer og Tømrerfirma står vi altid klar med professionel rådgivning. Ring eller skriv til os, og få et tilbud på din byggeopgave!

Alle former for renovering i Århus og Midtjylland

JBL Murer og Tømrer er en erfaren og stabil håndværksvirksomhed med speciale i renovering i Århus og resten af Jylland. Vi udfører alle typer renoveringsopgaver, både store og små opgaver. Har du et renoveringsprojekt, du skal have udført? Så står vi altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på renovering i Århus, eller et andet sted i Jylland!

Kvalitets renovering i Århus til en skarp pris

Når du vælger os som samarbejdspartner til din renovering i Århus, så kan du være helt sikker på at få udført kvalitetsarbejde af dygtige og kompetente fagfolk. Vi har lang og bred erfaring med renovering i både Århus og i store dele af Midtjylland, hvor vi har bygget om og til for både små og store kunder, private og erhverv.

Bliv kontaktet af JBL Murer-Tømrerfirma

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

En renovering der er klar til tiden

Vi sætter en ære i altid at overholde vores deadlines. På samme måde følger vi naturligvis altid alle gældende regler og byggereglementer, så du som kunde kan være helt sikker på, at opgaverne altid er løst sikkert og korrekt. Vi varetager også meget gerne totalentrepriser og totalrenoveringer, som vi har stor erfaring med.

Vi leverer altid et professionelt håndværk

Vores virksomhed er baseret på godt håndværk og tilfredse kunder. Vi går ikke på kompromis med kvalitet eller korrekt håndværk, og med JBL Murer og Tømrer som samarbejdspartner får du et erfarent og dygtigt håndværkerteam til din opgave.

JBL

Stor erfaring med renovering i Århus og omegnen.

Vi har stor og bred erfaring med alle slags opgaver inden for byggeri og renovering, og derfor får du en kompetent samarbejdspartner til opgaven. Derudover kan vi tilbyde dig professionel vejledning undervejs i forløbet.

Få os, som en fleksibel byggepartner

Når du vælger JBL Murer og Tømrer til en renovering i Århus eller Midtjylland, så får du en professionel byggepartner, der er erfaren, og som sætter fleksibilitet og tillid i højsædet. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på renovering.

JBL Murer og Tømrerfirma er et kvalitetsbevidst byggefirma, der udfører murer- og tømreropgaver i hele Jylland. Vi har to afdelinger, en i Horsens og en i Aarhus. Vi løser opgaver for private husstande, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger. Få et tilbud på din byggeopgave her!

Åbningstider:
man-torsdag 7-16 – fredag 7-12.30


Samarbejdspartnere

Huscompagniet
Eurodan-huse
Casa
Hybel

100% Kvalitet

Vi dækker jylland

Vi kører i hele
Skanderborg, Randers og Århus samt opland