Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Kvalitetsbevidst murer-tømrerfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt murer, tømrer & snedkerarbejde, renovering, køkkenmontering og totalbyg m.m.

Hos JBL Murer og Tømrerfirma står vi altid klar med professionel rådgivning. Ring eller skriv til os, og få et tilbud på din byggeopgave!

Brug for nyt badeværelse i Århus eller midtjylland?

Vi er et murerfirma, der har specialiseret os i opsætning og renovering af badeværelser. Når du hyrer JBL Murer og Tømrer i Århus er du sikret, at dit nye badeværelse i Århus eller omegnen bliver lavet i den højeste kvalitet. Vi arbejder efter stolte håndværkstraditioner og baserer vores succes på tilfredse kunder. Skal du have renoveret dit badeværelse i Århus? Så kontakt os med dine ønsker og få professionel rådgivning eller inspiration fra vores erfarne fagfolk.

Nyt badeværelse i Århus eller omegnen?

Gennem tiden har vi monteret et væld af badeværelser både i Århus og over hele Jylland. Vi stræber efter at være en dynamisk virksomhed med fokus på fleksibilitet og tillid, så alle vores kunder får et trygt og tilfredsstillende forløb. Vi er et stabilt firma, der udfører professionelt arbejde i høj kvalitet.

Bliv kontaktet af JBL Murer-Tømrerfirma

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Professionelt håndværk der er færdig til tiden

Med JBL Murer og Tømrer får du professionelt og håndværksmæssigt korrekt udført arbejde af vores dygtige fagfolk. Vi benytter kvalitetsmaterialer, når du skal have nyt badeværelse, og vi hjælper dig gerne med at finde en løsning, der passer til dine ønsker og behov. Vi opsætter dit nye badeværelse professionelt, hurtigt og effektivt. Vi sætter en ære i at overholde alle deadlines, og vi afslutter derfor altid en given opgave til tiden. Er det tid til nyt badeværelse? Så ring til JBL Murer og Tømrer på telefon 70 70 19 39 allerede i dag.

badeværelse

Vi er et murerfirma med mange års erfaring

JBL Murer og Tømrer har mange års erfaring med alle former for mureropgaver, herunder også opsætning af badeværelser. Vi har stor erfaring med både totalentrepriser og mindre opgaver. Når du vælger os som din samarbejdspartner, er du sikker på at få udført opgaven af et stabilt firma, der udelukkende laver kvalitetshåndværk.

Få et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse i Århus!

Vi står altid klar til at rådgive vores kunder hele vejen igennem processen. Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak og et tilbud til en konkurrencedygtig pris på dit kommende badeværelse.

JBL Murer og Tømrerfirma er et kvalitetsbevidst byggefirma, der udfører murer- og tømreropgaver i hele Jylland. Vi har to afdelinger, en i Horsens og en i Aarhus. Vi løser opgaver for private husstande, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger. Få et tilbud på din byggeopgave her!

Åbningstider:
man-torsdag 7-16 – fredag 7-12.30


Samarbejdspartnere

Huscompagniet
Eurodan-huse
Casa
Hybel

100% Kvalitet

Vi dækker jylland

Vi kører i hele
Skanderborg, Randers og Århus samt opland