Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Kvalitetsbevidst murer-tømrerfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt murer, tømrer & snedkerarbejde, renovering, køkkenmontering og totalbyg m.m.

Hos JBL Murer og Tømrerfirma står vi altid klar med professionel rådgivning. Ring eller skriv til os, og få et tilbud på din byggeopgave!

Ny terrasse eller udestue i Århus?

Er der brug for at få etableret ny terrasse eller er der planer om en udestue? Lad et erfarent og professionelt tømrerfirma stå for udførsel af ny terrasse eller udestue. Få et helt uforpligtende tilbud - kontakt os allerede i dag.

Har du brug for en ny udestue i århus, midtjylland?

Med base i Århus kører vi til alle afkroge af Midtjylland for at give nyt liv til gamle huse i form af en ny terrasse eller udestue. Eller vi opfører den terrasse eller udestue, der passer perfekt i stilen til dit nybyggede hus.

Bliv kontaktet af JBL Murer-Tømrerfirma

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Få rådgivning til din terrasse i Århus eller midtjylland!

Vi hjælper dig gerne med rådgivning i forhold til din nye terrasse eller hvilken type udestue, der passer bedst til dit hus og dine behov. Ring til os på 70 70 19 39 og få en uforpligtende snak om ny terrasse eller udestue.

Vi er en stabil og fleksibel partner

Et af vores vigtigste principper er, at vi overholder alle vores aftaler. Samtidig har vi stor fokus på fleksibilitet og tillid, for at du som kunde skal have den bedst mulige oplevelse, når du får udført terrasse eller udestue af JBL Murer og Tømrer.

Uforpligtende tilbud på en terrasse eller udestue i Århus eller midtjylland!

Tag kontakt til os og få et uforpligtende tilbud på ny terrasse eller udestue til dit hus i Århus eller hvis du bor i en anden midtjysk by.

JBL

JBL Murer og Tømrerfirma er et kvalitetsbevidst byggefirma, der udfører murer- og tømreropgaver i hele Jylland. Vi har to afdelinger, en i Horsens og en i Aarhus. Vi løser opgaver for private husstande, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger. Få et tilbud på din byggeopgave her!

Åbningstider:
man-torsdag 7-16 – fredag 7-12.30


Samarbejdspartnere

Huscompagniet
Eurodan-huse
Casa
Hybel

100% Kvalitet

Vi dækker jylland

Vi kører i hele
Skanderborg, Randers og Århus samt opland