Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Kvalitetsbevidst murer-tømrerfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt murer, tømrer & snedkerarbejde, renovering, køkkenmontering og totalbyg m.m.

Hos JBL Murer og Tømrerfirma står vi altid klar med professionel rådgivning. Ring eller skriv til os, og få et tilbud på din byggeopgave!

Få råd og inspiration til dit byggeri

Vi står altid til rådighed med professionel rådgivning og inspiration til dit byggeprojekt. Kontakt os for at høre nærmere om de mange muligheder og få dine byggedrømme til at gå i opfyldelse. Vi hjælper dig også gerne med materialevalg, idéer, design og kontakt til andre fagfolk.

Bliv kontaktet af JBL Murer-Tømrerfirma

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Totalrenoveringer og hovedentrepriser

JBL Murer og Tømrer er et erfarent firma, der kan tilbyde dig professionel byggerådgivning. Vi udfører holdbart håndværk af høj kvalitet, der overholder alle byggereglementer, og vi har stor erfaring med at samarbejde med private bygherrer, erhverv og offentlige institutioner.

Solid kapacitet og faglig ekspertise

Vi råder over en solid faglig ekspertise, erfaring og kapacitet til at varetage alle typer byggeprojekter, store som små.

Vi tager imod alle typer opgaver - ingen opgave er for stor eller lille.

Vores kompetencer

Vi udfører diverse murer- og tømrerarbejde, fx:

  • Nybyg
  • Isolering
  • Renovering
  • Fugearbejde
  • Forsikringsskader
  • Vandskuring
Kompetencer

JBL Murer og Tømrerfirma er et kvalitetsbevidst byggefirma, der udfører murer- og tømreropgaver i hele Jylland. Vi har to afdelinger, en i Horsens og en i Aarhus. Vi løser opgaver for private husstande, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger. Få et tilbud på din byggeopgave her!

Åbningstider:
man-torsdag 7-16 – fredag 7-12.30


Samarbejdspartnere

Huscompagniet
Eurodan-huse
Casa
Hybel

100% Kvalitet

Vi dækker jylland

Vi kører i hele
Skanderborg, Randers og Århus samt opland