Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Kvalitetsbevidst murer-tømrerfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt murer, tømrer & snedkerarbejde, renovering, køkkenmontering og totalbyg m.m.

Hos JBL Murer og Tømrerfirma står vi altid klar med professionel rådgivning. Ring eller skriv til os, og få et tilbud på din byggeopgave!

Nyt tag i Århus, Horsens og omegn

Trænger din bolig til et nyt tag i Århus, Horsens eller omegnen deraf? Eller måske du skal have udskiftet det gamle til noget nyt? Med et nyt tag fra os af, forlænger du husets levetid og øger dermed også værdien af huset. en tagudskiftning kan forbedre hele husets udseende og ruste taget til at modstå voldsomt vejr. Investér i din bolig og øg værdien med et nyt tag i Århus eller omegnen.

Erfaren taglægger fra Jylland

Vi er et erfarent tømrerfirma, der gennem årene har skiftet tag på et stort antal huse i Århus og Midtjylland. Hos os får du en professionel og kompetent sparringspartner, der sørger for et godt og veludført resultat, så du får glæde af dit nye tag i mange år. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på nyt tag i Århus!.

Bliv kontaktet af JBL Murer-Tømrerfirma

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Skal du have et nyt tag i Århus, i høj kvalitet?

Hos JBL kan du få kvalitetsarbejde til favorable priser. JBL Murer og Tømrer udfører udelukkende kvalitetsarbejde med fokus på fleksibilitet og tillid. Vi samler nemlig på tilfredse kunder. Som kunde hos os kan du være sikker på altid at få et godt tilbud og en konkurrencedygtig pris.

Få en professionel tagløsning

Hos JBL Murer og Tømrer sætter vi en ære i at fuldføre opgaverne til den aftalte tid, men uden at slække på kvaliteten. Vi udfører vores arbejde efter stolte håndværkstraditioner - så er du sikret et nyt tag, der passer til dit hjem og holder i mange år fremover.

Få et nyt tag i Århus, med professionel rådgivning

Vi lægger nye tage over hele Jylland. Og vi løser både murer- og tømreropgaver for såvel små som store kunder - både private, virksomheder og offentlige institutioner. Hos JBL Murer og Tømrer i Århus kan du altid få en uforpligtende snak om dit nye tag. Vi rådgiver dig gerne om, hvilke materialer og fremgangsmåder der egner sig bedst til dit tag.

Trænger dit hus til nyt tag?

Skal dit gamle tag udskiftes? Så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på nyt tag i Aarhus eller Midtjylland.

Nyt tag

JBL Murer og Tømrerfirma er et kvalitetsbevidst byggefirma, der udfører murer- og tømreropgaver i hele Jylland. Vi har to afdelinger, en i Horsens og en i Aarhus. Vi løser opgaver for private husstande, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger. Få et tilbud på din byggeopgave her!

Åbningstider:
man-torsdag 7-16 – fredag 7-12.30


Samarbejdspartnere

Huscompagniet
Eurodan-huse
Casa
Hybel

100% Kvalitet

Vi dækker jylland

Vi kører i hele
Skanderborg, Randers og Århus samt opland