Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Kvalitetsbevidst murer-tømrerfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt murer, tømrer & snedkerarbejde, renovering, køkkenmontering og totalbyg m.m.

Hos JBL Murer og Tømrerfirma står vi altid klar med professionel rådgivning. Ring eller skriv til os, og få et tilbud på din byggeopgave!

Få en professionel tømrer til tiden

Vi er et erfarent hold af tømrere, der løser en bred vifte af tømreropgaver inden for nybyg, tilbyg og renovering. Vi udfører professionelt og stabilt kvalitetsarbejde og overholder altid alle deadlines. Vi klarer alle slags tømreropgaver uanset opgavens omfang og karakter - lige fra store totalrenoveringer til mindre typer opgaver.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder? Vi løser alle slags opgaver, store som små. Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag.

Bliv kontaktet af JBL Murer-Tømrerfirma

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Tømrerarbejde i høj kvalitet

Vores tømrere er dygtige, erfarne og kompetente fagfolk, og hos JBL Murer og Tømrer udfører vi kun kvalitetsarbejde, der lever op til stolte håndværkstraditioner. Vores dygtige tømrerteam har den nødvendige ekspertise og erfaring til at udføre et professionelt og håndværksmæssigt korrekt resultat.

Erfarent tømrerfirma i Aarhus og Horsens

JBL Murer og Tømrer er et firma med mange års erfaring. Vores succes er baseret på godt kvalitetshåndværk og tilfredse kunder. Vi løser tømreropgaver for både private bygherrer og små og store virksomheder i Aarhus, Horsens og i det midtjyske.

Vi udfører bl.a.:

  • Isolering
  • Nye tage
  • Tilbygninger
  • Renoveringer
  • Udestuer
  • Garager
  • Og mange flere opgaver
JBL

Tømrere du kan have tillid til

Som professionelle tømrere har vi fokus på fleksibilitet og tillid, så du som kunde får et godt og tilfredsstillende forløb, når du får udført opgaver hos JBL Murer og Tømrer. Samtidig overholder vi altid alle tidsfrister, regler og bygningsreglementer, så du er sikret et flot, korrekt og færdigt resultat til tiden.

Vi udfører tømrerarbejde i Aarhus, Horsens og Midtjylland

Har du brug for en tømrer til dit projekt? Kontakt os og hør nærmere. Vi klarer alle slags tømreropgaver uanset type og størrelse. Vi har afdelinger i Horsens og Aarhus og løser tømreropgaver i hele Midtjylland. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på dit tømrerarbejde.

JBL Murer og Tømrerfirma er et kvalitetsbevidst byggefirma, der udfører murer- og tømreropgaver i hele Jylland. Vi har to afdelinger, en i Horsens og en i Aarhus. Vi løser opgaver for private husstande, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger. Få et tilbud på din byggeopgave her!

Åbningstider:
man-torsdag 7-16 – fredag 7-12.30


Samarbejdspartnere

Huscompagniet
Eurodan-huse
Casa
Hybel

100% Kvalitet

Vi dækker jylland

Vi kører i hele
Skanderborg, Randers og Århus samt opland