Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Kvalitetsbevidst murer-tømrerfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt murer, tømrer & snedkerarbejde, renovering, køkkenmontering og totalbyg m.m.

Hos JBL Murer og Tømrerfirma står vi altid klar med professionel rådgivning. Ring eller skriv til os, og få et tilbud på din byggeopgave!

JBL Murer og Tømrer

Vi blev grundlagt i 2008 og er i dag 38 ansatte i vores to afdelinger i Horsens og Aarhus. Vi udfører murer- og tømreropgaver i hele Midtjylland, fra Aarhus, Horsens, Randers, Vejle Hornsleth og Silkeborg, til både private og erhverv.

Solid erfaring med store byggeopgaver

Vores erfarne og professionelle fagfolk har stor viden og ekspertise inden for byggeri. Hos os får du kvalificeret sparring og rådgivning til dit byggeprojekt, og vi overholder alle gældende byggereglementer.

Bliv kontaktet af JBL Murer-Tømrerfirma

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Totalrenoveringer og hovedentrepriser

Vi har mange års erfaring med totalrenoveringer og hovedentrepriser for virksomheder, private bygherrer og offentlige institutioner. Med JBL som tovholder på dit projekt er din byggeopgave i trygge og professionelle hænder.

Både små og store opgaver

Vi varetager ikke kun store byggeprojekter, men også mindre opgaver. Ingen opgaver er for store eller små for os. Så har du en mindre opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi klarer alle slags opgaver for både private, virksomheder og offentlige institutioner.

Alt inden for murer- og tømrerarbejde

Vi tilbyder alle typer opgaver inden for murer- og tømrerfeltet: Vi udfører fx tagrenovering, lægger nye gulve og monterer vinduer m.v.

JBL

Kvalitetshåndværk og tilfredse kunder

Med os som samarbejdspartner er du sikker på at få et professionelt forløb og et tilfredsstillende resultat. Det er vores mål altid at levere et godt stykke arbejde, der fuldt ud lever op til dine forventninger. Vores dygtige og stabile håndværkere arbejder efter principper om tillid og fleksibilitet - hos JBL Murer og Tømrer overholder vi alle aftaler, og vi fuldfører opgaverne til den aftalte pris.

Har du brug for godt håndværk til tiden?

Hos os får du høj kvalitet til en god pris. Kontakt os og få et godt tilbud på din byggeopgave.

JBL Murer og Tømrerfirma er et kvalitetsbevidst byggefirma, der udfører murer- og tømreropgaver i hele Jylland. Vi har to afdelinger, en i Horsens og en i Aarhus. Vi løser opgaver for private husstande, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger. Få et tilbud på din byggeopgave her!

Åbningstider:
man-torsdag 7-16 – fredag 7-12.30


Samarbejdspartnere

Huscompagniet
Eurodan-huse
Casa
Hybel

100% Kvalitet

Vi dækker jylland

Vi kører i hele
Skanderborg, Randers og Århus samt opland