Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Kvalitetsbevidst murer-tømrerfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt murer, tømrer & snedkerarbejde, renovering, køkkenmontering og totalbyg m.m.

Hos JBL Murer og Tømrerfirma står vi altid klar med professionel rådgivning. Ring eller skriv til os, og få et tilbud på din byggeopgave!

Lægning af gulv i Århus og Midtjylland

Lad et professionelt tømrerfirma stå for jeres nye gulv i Århus og omegnen. JBL Murer og Tømrer er en dynamisk håndværkervirksomhed med afdelinger i Århus og Horsens, der har stor erfaring med bl.a. lægning af gulv. Vi udfører kompetent og professionelt arbejde, så du kan trygt bruge os til lægning af gulv.

Gulvlægning til gode priser

Vi giver dig en god pris på et nyt gulv i Århus og resten af midtjylland. Du kan være sikker på et veludført stykke arbejde og en god pris, når du handler med os. Vi arbejder efter stolte håndværkstraditioner og bygger vores forretning på kvalitetsarbejde og tilfredse kunder.

Bliv kontaktet af JBL Murer-Tømrerfirma

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Vi leverer gulv til tiden

Et af vores vigtigste principper er at overholde leveringsaftaler og eventuelle deadlines, der aftales omkring forløbet. Samtidig har vi fokus på fleksibilitet og tillid for at du som kunde skal have den bedst mulige oplevelse, når du får lagt gulv af JBL Murer og Tømrer.

Rådgivning om gulv

Vi hjælper dig gerne med at afgøre hvilket gulv, der passer bedst til dit hus og opfylder dine behov. Ring til os på telefon 70 70 19 39 og få en uforpligtende snak om nyt gulv.

Modtag et uforpligtende tilbud på et nyt gulv i Århus

Tag kontakt til os og få et ganske uforpligtende tilbud på lægning af gulv. Vi lægger gulv i Århus og resten af Midtjylland.

JBL

JBL Murer og Tømrerfirma er et kvalitetsbevidst byggefirma, der udfører murer- og tømreropgaver i hele Jylland. Vi har to afdelinger, en i Horsens og en i Aarhus. Vi løser opgaver for private husstande, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger. Få et tilbud på din byggeopgave her!

Åbningstider:
man-torsdag 7-16 – fredag 7-12.30


Samarbejdspartnere

Huscompagniet
Eurodan-huse
Casa
Hybel

100% Kvalitet

Vi dækker jylland

Vi kører i hele
Skanderborg, Randers og Århus samt opland