Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Kvalitetsbevidst murer-tømrerfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt murer, tømrer & snedkerarbejde, renovering, køkkenmontering og totalbyg m.m.

Hos JBL Murer og Tømrerfirma står vi altid klar med professionel rådgivning. Ring eller skriv til os, og få et tilbud på din byggeopgave!

Køkkenmontering Århus

Vi er et erfarent tømrerfirma, der står for professionel opsætning af køkkener. Med JBL Murer og Tømrer som samarbejdspartner er du sikret en professionel og håndværksmæssig korrekt udført køkkenmontering i Århus. Vores kompetente fagfolk sørger for, at alt til dit nye køkken bliver monteret korrekt og efter dine ønsker.

Kontakt os i dag på 70 70 19 39 eller send os en mail på info@j-b-l.dk og modtag et uforpligtende tilbud.

Professionel opsætning af dit køkken

Hos JBL Murer og Tømrer har vi værktøjet og den rette viden, når køkkener skal samles og monteres. Vi udfører vores arbejde efter stolte håndværkstraditioner, så du er sikret veludført kvalitetsarbejde og får et tilfredsstillende resultat.

Bliv kontaktet af JBL Murer-Tømrerfirma

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Erfaren køkkenmontør

Når du vælger JBL Murer og Tømrer som din køkkenmontør, får du et erfarent tømrerfirma, der leverer stabilt arbejde og håndværk af høj kvalitet, når du skal have opsat dit nye køkken. Vi har stor erfaring og ekspertise inden for køkkenmontering i Århus og omegnen.

Vi leverer nye køkkener til hele Jylland

Igennem årene har vi samlet og monteret et stort antal køkkener over hele Jylland. JBL Murer og Tømrer er en dynamisk virksomhed, der lægger stor vægt på fleksibilitet og tillid i samarbejdet med vores kunder. Vi monterer nye køkkener i hele Jylland og udfører opgaver for både private og virksomheder.

Køkkken

Nyt køkken til tiden

Vi monterer dit nye køkken effektivt og professionelt, så du hurtigt kan få glæde af dit nye køkken. Vi sætter en ære i altid at overholde de aftaler, vi laver, og derfor er vi altid færdige med opgaven til tiden. Vil du have nyt køkken til tiden - så ring til JBL Murer og Tømrer. Vores kompetente fagfolk er klar til at hjælpe dig med at montere dit nye køkken.

Uforpligtende tilbud på køkkenmontering i Århus, Horsens og omegnen!

Kontakt os allerede i dag - så giver vi dig et godt og uforpligtende tilbud på montering af dit nye køkken. Vi finder altid den bedste løsning, der passer til netop dine ønsker og behov.

JBL Murer og Tømrerfirma er et kvalitetsbevidst byggefirma, der udfører murer- og tømreropgaver i hele Jylland. Vi har to afdelinger, en i Horsens og en i Aarhus. Vi løser opgaver for private husstande, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger. Få et tilbud på din byggeopgave her!

Åbningstider:
man-torsdag 7-16 – fredag 7-12.30


Samarbejdspartnere

Huscompagniet
Eurodan-huse
Casa
Hybel

100% Kvalitet

Vi dækker jylland

Vi kører i hele
Skanderborg, Randers og Århus samt opland