Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Kvalitetsbevidst murer-tømrerfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt murer, tømrer & snedkerarbejde, renovering, køkkenmontering og totalbyg m.m.

Hos JBL Murer og Tømrerfirma står vi altid klar med professionel rådgivning. Ring eller skriv til os, og få et tilbud på din byggeopgave!

Skal du bygge til eller om?

Vi er et stabilt og professionelt murerfirma, der klarer alle former for ombygninger, tilbygninger og renoveringer. Skal du renovere en større eller mindre bygning? Lad JBL Murer og Tømrer udføre opgaven fra start til slut. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din ombygning.

Ombygning af høj kvalitet til attraktiv pris

Med JBL Murer og Tømrer som din samarbejdspartner på din ombygning er du sikret professionelt kvalitetsarbejde, og at opgaven er løst efter stolte håndværkstraditioner.

Vi er altid klar til at give vores kunder råd og vejledning med på vejen. Ring til os og få en uforpligtende snak om dit ombygningsprojekt. Så giver vi et godt tilbud til gengæld.

Bliv kontaktet af JBL Murer-Tømrerfirma

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Ombygninger til tiden

Et af vores vigtigste principper er at overholde alle aftaler - det betyder også, at vi altid er færdige med opgaven til den aftalte tid og altid i høj kvalitet.

Ligesom vi overholder alle aftaler, gør vi også en dyd ud af at overholde alle bygningsreglementer, så du som kunde er sikker på, at alt er, som det skal være, når vi er færdige med din ombygning.

Stor erfaring inden for branchen

Vi har gennem alle årene bygget vores virksomhed på godt håndværk og tilfredse kunder – både blandt virksomheder, offentlige institutioner og privatbyggeri. Med vores store viden of erfaring inden for faget stræber vi efter at udføre håndværk efter dine ønsker og behov, som opfylder de lovmæssige krav.

Derfor kan vi også tilbyde dig professionel sparring på din opgave og vejledning undervejs.

JBL Murer og Tømrer - din fleksible byggepartner

Vælger du os som entreprenør på din ombygning, får du en professionel partner, som er erfaren og sætter tillid og fleksibilitet i højsædet. Du kan som kunde være sikker på, at vi løser opgaven tilfredsstillende og med hensyn til dine ønsker og behov. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din ombygning.

JBL Murer og Tømrerfirma er et kvalitetsbevidst byggefirma, der udfører murer- og tømreropgaver i hele Jylland. Vi har to afdelinger, en i Horsens og en i Aarhus. Vi løser opgaver for private husstande, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger. Få et tilbud på din byggeopgave her!

Åbningstider:
man-torsdag 7-16 – fredag 7-12.30


Samarbejdspartnere

Huscompagniet
Eurodan-huse
Casa
Hybel

100% Kvalitet

Vi dækker jylland

Vi kører i hele
Skanderborg, Randers og Århus samt opland